• Filters
Menu

Zo gebruikt u Boosters

3IN1 Ontdek de nieuwe Boosters van KIS Color. Ideaal voor het intensiveren van de kleur, het creëren van schitterende kleureffecten en voor het opfrissen van de haarkleur.
 

1. Intensiveren van de kleur

Mix de gekozen Booster en KIS KeraCream Color voor meer glans en om de kleur te intensiveren. Meng eerst de kleur en de Booster volgens onderstaand schema alvorens de OxyCreme toe te voegen. Laat 35 minuten inwerken en spoel zorgvuldig uit.

Normale
mengverhouding
KIS KeraCream Color
40 ml
Booster
20 ml
OxyCreme
90 ml

 

Intensieve
mengverhouding
KIS KeraCream Color
  50ml
Booster
50 ml
OxyCreme
100 ml

6% OxyCreme licht tot 2 kleurhoogtes op, 9% OxyCreme tot 3 kleurhoogtes en 12% OxyCreme licht tot 4 kleurhoogtes op.

2. Creëren van effecten

Gebruik: gebruik de Boosters op bepaalde gedeeltes van het haar om speciale effecten te creëren. Meng volgens onderstaand schema. Laat 35 minuten inwerken en spoel zorgvuldig uit.

Let op: voor een intens en bijzonder resultaat, adviseren wij het haar eerst te blonderen alvorens de Booster te gebruiken. Hoe lichter de basiskleur, des te intensiever het kleurresultaat.

Toon op toon of donkerder  Neutral/10.00
25 ml
Booster
50 ml
OxyCreme 6%
50 ml

 

Op donker natuurlijke
ondergrond

 Neutral/10.00
25 ml
Booster
50 ml
OxyCreme 9%
75 ml

 

Op donker gekleurde
ondergrond

Neutral/10.00
25 ml
Booster
25 ml
OxyCreme 12%
75 ml

 

3. Opfrissen van de kleur

Gebruik Boosters in combinatie met een masker/conditioner (KeraMax Treatment, KeraMoist Treatment of de KeraFresh) voor meer glans en een intensievere kleur. Breng op gewassen, handdoekdroog haar de mix van 1 deel Booster en 2 delen masker/conditioner aan en kam het door. Draag tijdens de behandeling daarvoor geschikte handschoenen. Laat 5-15 minuten inwerken en spoel zorgvuldig uit.

Fun Tip: Meng de Booster met KIS KeraFresh in een verfschaaltje en op geblondeerd haar zal de kleur gelijk worden als de zelf gecreëerde kleur in het verfschaaltje.