#Jointhemovement

SEPTEMBER GOES CRAZY

September staat voor KIS in het teken van DE overstap maand om met KIS te beginnen. Profiteer alleen deze maand van maar liefst 50% korting op de Keracream Color. Stap nu over en profiteer niet alleen van de beste kwaliteit, maar ook van de beste haarverf. Let op! Deze actie geldt alleen in September.

SAVE MONEY

Stop met teveel betalen voor professionele haarverzorging. Voor zowel verf, styling, omvormingen en verzorging. KIS biedt gegarandeerd de beste producten. En dat ook nog eens voor de scherpste prijs. Wat doe jij met je jaarlijkse besparing?

AWARD WINNING COLOR

KIS heeft met zijn super populaire Demi & Permanente haarkleuringen de Dutch Beauty Awards gewonnen als de #1 salon behandeling. Duizenden kappers gingen je al voor. Waar wacht jij nog op?

#JOINTHEMOVEMENT

Buiten de beste kwaliteit en de scherpste prijs heeft KIS de beste (online) educatie. Laat je inspireren door onder andere onze Creative Director Natasja Keijzer. Maak gebruik van de geweldige cursussen die KIS te bieden heeft om jezelf te blijven ontwikkelen. Sluit jij je aan bij de KIS movement?

Wil je vrijblijvend meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in. Kun je echt niet wachten om aan de slag te gaan met KIS? Of heb je gewoon wat vragen? Bel ons dan direct via 055-2020904.

  Ik heb een salon in
  NederlandBelgië

  Menu
  0
   0
   Je winkelwagen
   Doorgaan met winkelenBekijk producten