• Filters
Titel

Keep It Simple

KEEPITSIMPLE

Ondanks het uitgebreide assortiment is de KIS-lijn zeer eenvoudig in het gebruik. Om het zo simpel mogelijk te houden, gaat u bij elke behandeling bij voorkeur als volgt te werk. Voorafgaand aan de behandeling checkt u de conditie van de hoofdhuid en van het haar. Heeft u hoofdhuidproblemen? Dan start u de behandeling met een product dat hoort bij fase 1  (zie hieronder). De KIS-lijn biedt hiervoor een shampoo en een treatment. Vervolgens bekijkt u de conditie van het haar. Is het haar beschadigd, dan start u de behandeling met een product dat hoort bij fase 2. De lijn biedt u hiervoor diverse shampoos en kuren in twee richtingen; één om het haar steviger te maken en één om het zachter te maken. Fase 3 is gericht op het onderhouden van gezond haar. Hiervoor biedt de lijn verzorgende shampoos en conditioners.

 • Fase 1: hoofdhuidproblemen aanpakken
  KeraClean Volume Shampoo en KeraScalp Healing Revitalizer 
  zijn speciaal geformuleerd om huidproblemen als overtollig sebum, roos, schilfers etc. het hoofd te bieden.

 • Fase 2: haarproblemen aanpakken
  KeraMax Shampoo en KeraMax Treatment 
  bevatten een maximum aan keratine die het haar van binnenuit opbouwen zodat het vochtgehalte tot een normaal niveau wordt teruggebracht met optimaal haarherstel als resultaat. Dit is bijvoorbeeld wenselijk bij beschadigd, gebleekt of lichter gekleurd haar.

  KeraMoist Shampoo en KeraMoist Treatment
  bevatten geselecteerde keratine die het vocht bindt in het haar voor een betere vochtbalans. Dit is bijvoorbeeld wenselijk bij natuurlijk krullend en/of donkerder gekleurd haar

 • Fase 3: onderhouden van gezond haar
  KeraControl Shampoo 
  bevat precies de juiste hoeveelheid keratine om het vochtgehalte in het haar gelijk te houden en om het haar gezond te houden. 

  KeraShield Leave-In en Keraglide Detangler 
  zijn beide licht conditionerend voor de dagelijkse verzorging en bescherming van het haar.

KIS BIEDT EEN PERSOONLIJKE OPLOSSING

KIS biedt een uitgebalanceerd en compleet assortiment professionele salon- en verkoopproducten, bestaande uit shampoos, conditioners, herstellende kuren, vochtinbrengers, stylingproducten, haarkleuringen en permanentvloeistoffen. Al deze producten zijn ondergebracht in verschillende productlijnen, waarbinnen de producten stuk voor stuk aansluiten bij de verschillende typen haar én hun specifieke behoeften. Dit stelt KIS  in staat om iedereen een persoonlijke oplossing en een passende behandeling te bieden. Aan de basis van een persoonlijke oplossing ligt echter wel een goede diagnose en advies. Iedereen is immers anders en heeft andere wensen, behoeften en verwachtingen. Elke individu verdient daarom een speciale benadering. Daarom is het verstandig om deze wensen en verwachtingen eerst goed in kaart te brengen. Zo komt u vanzelf tot een goede diagnose en passend advies.