ROYAL KIS SOFTSHADES & SAFESHADES WINT

DUTCH BEAUTY AWARD 2020!

‘ABSOLUUT DE BESTE KLEURBEHANDELING DIE IK OOIT HEB GEHAD’, OORDEELDE DE JURY OP MAANDAGAVOND 7 SEPTEMBER OVER ROYAL KIS.
HET MERK WON MET ZIJN INNOVATIEVE KLEURPRODUCTEN SOFTSHADES EN SAFESHADES DE DUTCH BEAUTY AWARD 2020 VOOR BESTE SALONPRODUCT. EEN KNAPPE PRESTATIE, GEZIEN DE MOORDENDE CONCURRENTIE IN DE PROFESSIONELE HAARVERZORGINGSMARKT.

Veilig kleuren voor iedereen

Royal KIS SafeShades

Royal KIS SafeShades is een nieuwe generatie permanente haarkleuring die de perfecte harmonie biedt tussen wetenschap en natuur. De milde, uitgebalanceerde formule bevat tot 25% lipiden en verzorgende ingrediënten, is vrij van PPD en resorcinol en bevat een minimale hoeveelheid ammonia.

Kleuren met glans en gemak

KIS SoftShades

De nieuwe Royal KIS SoftShades is een Demi Conditioning Color met een ammoniavrije formule. Het kleurt niet lichter en heeft een heerlijke geur. De kleur blijft bijzonder lang mooi en vervaagt geleidelijk, dus geen uitgroei. Het haar wordt daarnaast extra versterkt en direct ontward

BEN JE BENIEUWD HOEVEEL JE ZOU KUNNEN BESPAREN DOOR OVER TE STAPPEN OP KIS-HAARKLEURINGEN?

KIS biedt een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ben je benieuwd hoeveel je zou kunnen besparen door over te stappen op KIS-haarkleuringen? Met de KIS-calculator op de KIS Haircare website ontdek je in 1 minuut je financiële voordeel op haarverf. Het werkt heel gemakkelijk: je geeft aan met welk merk je momenteel kleurt en wat je kortingspercentage is. De KIS Calculator berekent direct jouw voordeel uit. En wees alvast voorbereid want jouw salonbesparing is gegarandeerd GROOT! Deze geweldige tool vind je op de KIS Haircare website: https://www.kis-haircare.nl/besparings-calculator/

0