ROYAL KIS SOFTSHADES & SAFESHADES WINT

DUTCH BEAUTY AWARD 2020

‘Absoluut de beste kleurbehandeling die ik ooit heb gehad’, oordeelde de jury op maandagavond 7 september over Royal KIS. Het merk won met zijn innovatieve kleurproducten Softshades en Safeshades de Dutch Beauty Award 2020 voor beste salonproduct. Een knappe prestatie, gezien de moordende concurrentie in de professionele haarverzorgingsmarkt.

Veilig kleuren voor iedereen

ROYAL KIS SAFESHADES

Royal KIS SafeShades is een nieuwe generatie permanente haarkleuring die de perfecte harmonie biedt tussen wetenschap en natuur. De milde, uitgebalanceerde formule bevat tot 25% lipiden en verzorgende ingrediënten, is vrij van PPD en resorcinol en bevat een minimale hoeveelheid ammonia.

 • Royal KIS SafeShades pakket

  Salon only product*
  salon only account Bekijk product
Kleuren met glans en gemak

KIS SOFTSHADES

Royal KIS SoftShades zijn Demi Conditioning Colors. Royal KIS SoftShades haalt z’n kracht uit twee bijzondere ingrediënten. Allereerst de Innovative Color Deposit Agent. Dit innovatieve revolutionaire ingrediënt is vergelijkbaar met natuurlijke fosfolipiden en geeft de kleur op diverse manieren een boost: vergroot de opname van pigmenten voor een meer intense kleur, verbetert de wasvastheid voor een langere levensduur van de kleur en maakt de kleur gelijkmatiger en helderder van de aanzet tot in de punten.

 • SoftShades Intropakket

  Salon only product*
  salon only account Bekijk product

BEN JE BENIEUWD HOEVEEL JE ZOU KUNNEN BESPAREN DOOR OVER TE STAPPEN OP KIS-HAARKLEURINGEN?

KIS biedt een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ben je benieuwd hoeveel je zou kunnen besparen door over te stappen op KIS-haarkleuringen? Met de KIS-calculator op de KIS Haircare website ontdek je in 1 minuut je financiële voordeel op haarverf. Het werkt heel gemakkelijk: je geeft aan met welk merk je momenteel kleurt en wat je kortingspercentage is. De KIS Calculator berekent direct jouw voordeel uit. En wees alvast voorbereid want jouw salonbesparing is gegarandeerd GROOT!

KIS in jouw salon

Voordelen van KIS

Groot vaktechnisch team voor al je vragen
Uitgebreid cursusprogramma
2 Trendcollecties per jaar + Techniek
Persoonlijk contact met een van onze medewerkers wanneer gewenst
Menu
0
  0
  Je winkelwagen
  Doorgaan met winkelenBekijk producten