PARTNER VAN DE KAPPER

Dat het altijd beter kan, bewijst het Keratin Infusion System. KIS combineert het beste uit de Amerikaanse en Europese haarverzorging tot één complete en unieke haarverzorgingslijn. Het systeem bevat een revolutionaire formule die, geheel naar Amerikaanse traditie, focust op herstel van het haar van binnenuit. Waar Amerika sterk is in het daadwerkelijk repareren van haar, loopt Europa voorop als het gaat om technieken in haarkleuring en permanent. KIS brengt nu het beste uit deze twee werelden samen in één revolutionaire haarverzorgingslijn, met als gemene deler voor alle producten: het Keratin Infusion System.

Wat biedt KIS nog meer?

Over KIS is zeer goed nagedacht. Zo bieden de producten, naast het bijzondere Keratin Infusion System, nog een aantal belangrijke pluspunten. Eén van de randvoorwaarden bij de ontwikkeling van KIS was bijvoorbeeld om dieren en hun leefomgeving niet te belasten. Producten van KIS worden daarom niet op dieren getest. Daarnaast wordt de keratine die in de producten verwerkt wordt, gewonnen uit de wol van geschoren Nieuw-Zeelandse schapen. In KIS worden geen dierlijke bijproducten verwerkt en de producten zijn niet belastend voor het milieu. De verpakking is recyclebaar. KIS biedt u al met al de zekerheid van een kwalitatief hoogstaand product, dat voldoet aan al uw professionele wensen. Een keuze voor KIS betekent een keuze voor gemak en kwaliteit. KIS verlost u van het maken van ingewikkelde en tijdverslindende afwegingen voor verschillende producten en verschillende leveranciers. Met een keuze voor KIS bespaart je jezelf tijd én moeite en ga je voor het beste.

Alle voordelen op een rij

Revolutionaire en complete haarverzorgingslijn
Eenvoudig en ongecompliceerd in gebruik
Haarherstel van binnenuit
Geschikt voor elk haartype
Hoogste kwaliteitsgarantie
Verzwaart niet. Het haar voelt weer als haar
Ongekende creatieve mogelijkheden
Compleet assortiment
Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
Niet getest op dieren
Keratine gewonnen uit schapenwol
Bevat naast de keratine geen dierlijke bijproducten
Professionele uitstraling
Niet belastend voor het milieu
Recyclebare verpakkingen
Hoogstaande producttraining

Bereken jouw besparing!

Ben je benieuwd hoeveel je zou kunnen besparen door over te stappen op KIS-haarkleuringen? Met onze besparings calculator ontdek je binnen 1 minuut je financiële voordeel op haarverf! Wees voorbereid want jouw salonbesparing is gegarandeerd GROOT!

KIS in jouw salon

Voordelen van KIS

Groot vaktechnisch team voor al je vragen

Uitgebreid cursusprogramma

2 Trendcollecties per jaar + Techniek

Persoonlijk contact met een medewerker wanneer gewenst