Voor en door de kapper

KIS PROFESSIONAL HAIRCARE

Dat het altijd beter kan, bewijst het Keratin Infusion System. KIS combineert het beste uit de Amerikaanse en Europese haarverzorging tot één complete en unieke haarverzorgingslijn. Het systeem bevat een revolutionaire formule die, geheel naar Amerikaanse traditie, focust op herstel van het haar van binnenuit. Waar Amerika sterk is in het daadwerkelijk repareren van haar, loopt Europa voorop als het gaat om technieken in haarkleuring en permanent. Met KIS brengt Kappers nu het beste uit deze twee werelden samen in één revolutionaire haarverzorgingslijn, met als gemene deler voor alle producten: het Keratin Infusion System.

Kis in jouw salon

Keep It Sparkling

KIS COLOR

Wanneer heb je succes met een kleur? Natuurlijk als die precies naar wens is, mooi dekt en lang houdt. Wil je je klanten écht verrassen, kleur hun haar dan met KIS CeraCream COLOR. Hiermee kleur en herstel je het haar in één keer. Het Keratin Infusion System is al tijdens de behandeling actief. Het resultaat: een kleur die straalt van binnenuit. Want hoe gezonder het haar, hoe sprankelender de kleur. En hoe groter het wow-effect.

Keep It Sensational

KIS CARE

Je hebt haarverzorging en je hebt KIS CARE! Een ware sensatie voor stylist en consument. Deze complete en tegelijk compacte haarverzorgingslijn reinigt en verzorgt niet alleen, maar bouwt het haar ook weer op. Ongeacht het type haar, ongeacht de conditie ervan. De natuurlijke keratine van het Keratin Infusion System repareert beschadigd haar én versterkt gezond haar.
Van binnenuit.

Keep In Style

KIS STYLING

Hoe gezonder het haar, hoe beter het te stylen is. Daarom werkt KIS STYLING niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Ook hier brengt het Keratin Infusion System het haar weer in balans met natuurlijke keratine. Deze is ultralicht, zodat het haar niet zwaarder wordt en makkelijk te modelleren is. Daarvoor biedt KIS STYLING een breed assortiment producten, voor elke gewenste look. Voor in de salon én voor thuis.

Keep In Shape

KIS PERM

Het haar omvormen en tegelijk in topconditie houden? Waar andere permanenten een aanslag betekenen voor het haar, heeft KIS PERM juist een reparerende werking. Het Keratin Infusion System dringt tijdens de behandeling tot diep in het haar door en vult daar de ontbrekende keratine weer aan. Het haar herstelt en krijgt extra veerkracht, volume en body. Precies in de gewenste vorm. Keep In Shape!

Close To Perfect

KIS GREEN

Wanneer is een shampoo of conditioner perfect? Als die 100% natuurlijk is? Of als die 100% reinigt of verzorgt? Beide zou uiteraard het mooist zijn. Maar wij weten dat dit niet haalbaar is. Daarom kiest de nieuwe KIS Green voor de natuur met een plus: zoveel natuurlijke ingrediënten als maar kan en zoveel andere werkstoffen als nodig is. KIS Green is 100% vegan (geen dierlijke ingrediënten en minimaal 87% natuurlijk). De producten zitten boordevol natuurlijke ingrediënten en zijn verrijkt met heerlijke aroma’s, direct uit de natuur. Best perfect vinden wij.